Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Μαθήματα Σακχαρώδη διαβήτη 2016 του Συλλόγου Γενικών Ιατρών Κέρκυρας (2η Ανακοίνωση)



Κέρκυρα 14/05/2016

Μαθήματα Σακχαρώδη διαβήτη 2016 του Συλλόγου Γενικών Ιατρών Κέρκυρας
(2η Ανακοίνωση)
Η ώρα του πρώτου ενιαίου κύκλου μαθημάτων σακχαρώδη διαβήτη έφτασε. Τα μαθήματα θυμίζουμε πως θα γίνουν με τη συμμετοχή και παρουσίαση του υπεύθυνου του ιατρείου Σακχαρώδη Διαβήτη της Β’ παθολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Ευάγγελου Ρίζου.
Τα μαθήματα είναι 2 (δύο) σε ενιαίο κύκλο, με την ολοκλήρωση των οποίων θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής. Θα γίνουν με τη μορφή κλινικού φροντιστηρίου (group practice) με περιορισμένο αριθμό 12 συμμετεχόντων ώστε να υπάρξει διαδραστικότητα.  Για αυτό το λόγο η παρουσία όλων όσων δηλωσαν συμμετοχή είναι απαραίτητη και στα 2 μαθήματα. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους σας για το μεγάλο ενδιαφέρον. Λυπούμαστε για όλους όσους τελικά δε μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο ενδιαφέρον, καθώς ο τρόπος διεξαγωγής δεν επέτρεπε περισσότερες θέσεις.
·         Το πρώτο θα γίνει την Τετάρτη 18 Μαΐου  έχει τίτλο «Από τη διάγνωση του ΣΔ στη βασική ινσουλίνη»
·         Το δεύτερο θα την Τετάρτη 1 Ιουνίου και θα έχει τίτλο «Εντατικοποιημενη ινσουλινοθεραπεια»
Η αίθουσα διεξαγωγής και των 2 μαθημάτων είναι η αίθουσα εκδηλώσεων της ΙΧΕΚ (στον ημιώροφο του κτηρίου του Ιατρικού συλλόγου), την οποία με την ευκαιρία πρέπει να ευχαριστήσουμε για την παραχώρηση.
Ώρα έναρξης 19:30 αυστηρά.
Κάθε μάθημα θα έχει δίωρη σχεδόν διάρκεια (1 ώρα και 59 λεπτά) στο πρώτο 40λέπτο της οποίας θα γίνει θεωρητική ανάπτυξη του θέματος και στο δεύτερο θα συζητηθούν κλινικά περιστατικά. Ακριβώς για αυτό το λόγο μπορείτε πριν την έναρξη του κάθε μαθήματος να μεταφέρετε δικά σας κλινικά περιστατικά ή τυχών απορίες  από την καθημερινή πράξη, ώστε όλα αυτά να συζητηθούν στο δεύτερο μέρος του κάθε μαθήματος.
Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου μας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Φοίβος Κακαβίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου